Tuinartikelen

Bij Cevo is er steeds een ruime keuze tuinmaterialen in voorraad, voor alle soorten werken in de tuin.

Wil u uw tuin anders gaan inrichten, heeft u nieuw tuingereedschap nodig of bent u op zoek naar onderhoudsproducten? Bij Cevo vindt u het allemaal.

Bekijk ons online aanbod of kom inspiratie opdoen in onze uitgebreide buitenafdeling. Onze medewerkers helpen u graag.

Cevo, alles voor uw tuin

Met de juiste tuinafsluiting maak je van je tuin een veilige plaats voor de kinderen, sluit je een deel af  voor je dieren of creëer je eenvoudig privacy. Wij hebben verschillende soorten tuinafsluitingen: houten tuinschermen, kastanje hekken, tuindraad en poorten.

Is je oprit aan vernieuwing toe of wil je een nieuw terras aanleggen? Wij inspireren u graag in onze toonzaal. Wij hebben verschillende soorten grind, klinkers en terrastegels.

Maak een afspraak

Werken in de tuin

Om je tuin te onderhouden, is het juiste tuingereedschap geen overbodige luxe. Bij Cevo kan je terecht voor gereedschap van topmerken zoals Karcher, Powerplus, Greenworks, Gardena en meer.

Wij hebben een uitgebreid aanbod elektrisch gereedschap zoals grasmachines, bladblazers, heggenscharen, hogedrukreinigers, ... . Ook voor handgereedschap voor de kleinere werken kan je bij ons terecht.

Om je tuin mooi groen te houden, vind je bij Cevo verschillende soorten sproeiers en tuinpompen. Zowel voor grote als kleine tuinen.

Genieten van de tuin

De tuin dient niet alleen om te werken. Het is ook belangrijk dat je ervan kan genieten

Wij hebben verschillende formaten zwembaden in ons assortiment. Zo koel je in de af zomer in je eigen zwembad. Wat ook niet kan ontbreken op een warme avond, is een lekkere barbecue.

Tijdens de koudere periodes moet je niet binnenblijven. Zet een terrasverwarmer op je terras of zet je rond een vuurschaal in de tuin. Zo heb je het ook op de koude avonden nog lekker warm.

Je eigen droombadkamer

in drie eenvoudige stappen.

Laat je inspireren

Breng een bezoek aan onze winkel en wordt geïnspireerd door onze showroom.

Vraag een offerte aan

Onze adviseurs helpen je graag verder met het creëren en realiseren van uw project.


Levering en installatie

Zowel voor grote als kleine projecten staan de plaatsers voor u klaar en zorgen zij dat uw badkamer van A tot Z wordt afgewerkt.

Laat je inspireren

Een blik in onze toonzaal

Cevo promoties

Categorieën voor tuinartikelen