Tuinafsluitingen

Om je tuin veilig en mooi af te sluiten zijn er verschillende soorten tuinafsluitingen mogelijk. Bij Cevo vindt je bekende merken zoals Cartri, Giardino, Woodvision, Gallagher en onze eigen Cevo tuinafsluiting.

De meeste tuinschermen zoals een houten schutting of een composiet scherm zijn volledig dicht en zorgen hierdoor voor privacy in je tuin en je terras. Een houten tuinscherm heeft een natuurlijke uitstraling. Een composiet scherm past in een moderne, strakkere tuin en vraagt weinig onderhoud.

Draadafsluiting is meestal de goedkoopste manier om je tuin af te sluiten.  Tuindraad op rol is in verschillende formaten beschikbaar. Tuindraad gebruik je zowel om je volledige tuin af te sluiten als om een stukje af te sluiten voor je dieren. Draadpanelen zijn steviger en eenvoudig te plaatsen.

Verder vind je in ons assortiment nog houten hekken, tuinpoorten, tuinpalen, zichtbrekers en schrikdraad.

Producten 1-16 van 422

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinafsluiting kopen bij Cevo

Of je nu op zoek bent naar een stevige omheining, een elegante tuinomheining of een combinatie van beide, Cevo heeft het in huis. Wij hebben een ruim assortiment tuinafscheidingen van topmerken als Cartri, Giardino, Woodvision en Gallagher.

Ons assortiment tuinhekken

Cevo biedt een ruim assortiment tuinafscheidingen in verschillende stijlen en materialen. We hebben een breed assortiment kwaliteitsproducten van topmerken en onze eigen huismerk, waaronder houten tuinschermen, composiet tuinschermen en aluminium tuindraad. Ons assortiment tuinafscheidingen is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om sterke beveiliging, privacy of een combinatie van beide.

Waarom een ​​Cevo Tuinschutting kopen?

Bij Cevo bent u zeker van kwaliteitsproducten van topmerken. We bieden producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment tuinafscheidingen die perfect passen bij de stijl van uw tuin. Daarnaast hebben we een team van ervaren medewerkers om u te helpen bij het kiezen van de juiste houten schutting voor uw tuin. Voor uw tuinafscheiding kunt u bij Cevo terecht.