Laminaat en parket

Bij Cevo is er steeds een grote keuze laminaat en parket in voorraad.

Wij hebben vloeren die passen in iedere stijl van interieur en voor ieders budget.

Bekijk ons online aanbod of kom inspiratie opdoen in onze showroom.

Cevo, uw speciaalzaak voor vloeren

De juiste vloer is een belangrijke keuze voor je interieur. Of je nu kiest voor lichte kleuren of liever warme, donkere tinten, bij Cevo vind je het allemaal.

Parket heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Parket is duurzaam en gaat heel lang mee als het goed onderhouden wordt.

Laminaat is een goedkopere keuze. Door de ruime keuze in kleuren en texturen, kan de natuurlijke look van parket ook met laminaat gecreëerd worden.

Laminaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.  Laminaat is bovendien onderhoudsvriendelijk en eenvoudig zelf te plaatsen.

Laminaat kan bijna overal in huis gelegd worden. Het is wel belangrijk om te kijken of de vloer die je wil ook geschikt is voor de ruimte.
De meeste laminaatvloeren kunnen in de slaapkamer en woonkamer geplaatst worden. Er is ook laminaat die specifiek ontwikkeld is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, voor druk gebruikte ruimtes zoals kantoren, om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming, … .

Bij twijfel helpen we je graag verder.

Plaatsing

Cevo heeft kwalitatieve laminaat en parket van topmerken zoals Quickstep, BerryAlloc, Lalegno, …

Naast laminaat en parket vind je bij ons ook de nodige installatiematerialen, ondervloer, de bijhorende plinten en onderhoudsproducten.

Laat je inspireren

Cevo promoties

0