Zonwering

Zonwering voor verkoeling tijdens hete zomerdagen

De zonnezeilen van Perel bieden 90% UV-bescherming. Bevestig het zeil eenvoudig aan de muur of aan mast. De Perel schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten, afhankelijk van de oppervlakte waar u een schaduwplekje wil maken:
een vierkant zonnezeil van 5x5m – voor ruimtes tot 25m², een driehoekig zonnezeil van 5x5m – voor ruimtes tot 10,8m², een vierkant zonnezeil van 3,6x3,6m – voor ruimtes tot 12,96m², een driehoekig zonnezeil van 3,6x3,6m – voor ruimtes tot 5,6m² of een rechthoekig zonnezeil van 4x3m – voor ruimtes tot 12m².

Met een schaduwdoek koel je je wonding of veranda op een eenvoudige en goedkope manier.
Een verandamat is een schaduwdoek die je op een veranda, lichtkoepel of glazen dak leggen om de warmte buiten te houden.

Een zonneluifel zorgt dan weer voor verkoeling op je terras. Je monteert de luifel aan de muur en opent het op hete zomerdagen.
Zo creëer je een koelere plek op je terras.

Producten 1-16 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Creëer schaduw op een stijlvolle manier met onze zonwering  

Met de juiste zonwering geniet je ook tijdens de warme dagen van uw tuin of terras. Bij Cevo vind je stijlvolle zonneluifels en zonnezeilen.

Wat zijn Zonneluifels?

Zonneluifels of zonneschermen zijn flexibele overkappingen die je kunt bevestigen aan de buitenzijde van je huis, terras of veranda. Ze zijn ontworpen om een schaduwplek te creëren en je te beschermen tegen direct zonlicht. Je buitenruimte blijft aangenaam koel, zelfs tijdens de warmste uren van de dag.

Zonneluifels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl en behoeften past

Voordelen van Zonneluifels.

Zonneluifels bieden tal van voordelen. Zonneschermen zorgen voor een aangename buitenomgeving, waar je kunt ontspannen en genieten van je buitenactiviteiten zonder je zorgen te maken over overmatige blootstelling aan de zon.
Door het plaatsen van een zonneluifel kan je je energiekosten verlagen. Doordat de warmte van de zon geblokkeerd wordt, is je huis koeler en moet de  airco minder snel aan. Bovendien bieden zonneluifels een vorm van privacy en bescherming tegen schadelijke UV-stralen

Wat zijn Zonnezeilen?

Zonnezeilen zijn een veelzijdige oplossing om je buitenruimte transformeren in een comfortabele en beschutte omgeving. Ze bestaan uit duurzaam textiel dat is ontworpen om UV-stralen te blokkeren en schaduw te bieden.

Zonnezeilen kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd, zoals boven je terras, zwembad, speelgebied of zelfs in je tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, zodat je kan kiezen welke past bij jouw behoeften.

Voordelen van Zonnezeilen.

Zonnezeilen hebben verschillende voordelen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor je flexibiliteit hebt om ze te verplaatsen bij veranderende weersomstandigheden of seizoenen. Bovendien zijn zonnezeilen gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze lang meegaan.

Net als zonneluifels bieden zonnezeilen bescherming tegen schadelijke UV-stralen en creëren ze schaduw op de warme dagen.