HG

HG onderhoudsproducten

Met HG producten zorg je voor een grondige reinining van uw woning. Voor iedere klus heeft HG een gepast product: voor het poetsen van tegels, voor het ontstoppen van je leidingen, om schimmel te verwijderen en zo veel meer. 
Ontdek ons online aanbod HG producten en bestel eenvoudig online.

Producten 1-16 van 141

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek de kracht van HG voor een schoon en fris huis bij Cevo Market

HG, dé partner voor een stralend schoon huis! Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige schoonmaak- en onderhoudsproducten, is HG een vertrouwd merk in huishoudens wereldwijd.

HG heeft de oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken, kalkaanslag, muffe geuren of andere uitdagingen, .

Waarom kiest Cevo voor HG:

  • Effectieve Resultaten: HG staat bekend om zijn doeltreffende formules die zelfs de meest hardnekkige vlekken en problemen aanpakken. HG producten zijn zorgvuldig samengesteld om optimale prestaties te leveren en uw huis er als nieuw uit te laten zien.
  • Veelzijdigheid: Of het nu in de keuken, badkamer, woonkamer of buiten is, Cevo heeft een ruim aanbod HG producten die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken en materialen. Van tegelreinigers tot meubelverzorging, wij hebben alles wat u nodig heeft.

  • Makkelijk in Gebruik: HG producten zijn ontworpen met het gemak van de gebruiker in gedachten. U hoeft geen schoonmaakexpert te zijn om HG producten te kunnen gebruiken. Volg eenvoudig de instructies op de verpakking en zie hoe uw huis transformeert.
  • Innovatie: HG blijft innoveren om aan de veranderende behoeften van huishoudens te voldoen. Ze blijven onderzoek doen naar nieuwe formules en producten om ervoor te zorgen dat u altijd de beste en nieuwste oplossingen tot uw beschikking heeft.

Populaire producten:

  • HG Ontkalker: Zeg vaarwel tegen kalkaanslag op kranen, tegels en douchewanden. De krachtige ontkalker van HG laat oppervlakken weer glanzen.
  • HG Vlekverwijderaar: Last van vlekken op kleding of tapijten? Met onze vlekverwijderaar krijgt u zelfs de meest hardnekkige vlekken eruit.
  • HG Schimmelreiniger: Schimmel en vochtplekken zijn verleden tijd met deze effectieve schimmelreiniger. Uw badkamer wordt weer fris en hygiënisch.
  • HG Tegelreiniger: Voor stralend schone tegels en voegen. Onze tegelreiniger verwijdert vuil en aanslag zonder moeite.
  • HG Meubelreiniger: Uw meubels verdienen de beste verzorging. Onze meubelreiniger houdt uw meubels schoon en beschermd.