Woodvision

Woodvision is een Nederlands bedrijf met een passie van hout, waarbij de focus ligt op het genieten van het buitenleven. Woodvision volgt de laatste trends en breidt hun uitgebreide assortiment jaarlijks uit.
Ontdek hier de producten in het assortiment van CEVO.BE

Producten 1-16 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Woodvision - kwalitatief tuinhout

Geniet van je tuin met de hoogwaardige, kwalitatieve tuinproducten van Woodvision. Maak van je tuin een plaats waar je tot rust komt en kan genieten. Bekijk hier ons assortiment met tuinartikelen van Woodvision. Woodvision is een Nederlands bedrijf met een passie van hout, waarbij de focus ligt op het genieten van het buitenleven. Woodvision volgt de laatste trends en breidt hun uitgebreide assortiment jaarlijks uit.

Tuinschermen, schuttingen en omheiningen.

Met een tuinscherm krijg je meer privacy in je tuin. Doordat je bent afgeschermd van de wind, kan je al van de eerste zonnestralen buiten genieten.

Composiet tuinschermen
De composietschermen van Woodvision hebben een eigentijdse look. Deze tuinschermen zijn modern en strak vormgegeven. Een composiet tuinscherm vraagt weinig onderhoud en gaat jaren mee. Bijkomend voordeel: Deze schermen zijn licht en dus makkelijk zelf te plaatsen.
De composiet tuinschermen zijn te combineren met aluminium palen. 

Houten tuinschermen 
Grenen houten tuinschermen zorgen voor de nodige privacy en hebben een natuurlijke uitstraling.
Schuttingen met lamellen hebben een open structuur. Hiermee creëer je een luchtig, open geheel in je tuin. Een trellisscherm kan gebruikt worden ter ondersteuning van bloemen en klimplanten. 

Moestuinbakken

De minigardens die Cevo aanbiedt staan op poten. Doordat de planten hoger staan, spaar je je rug tijdens het tuinieren. De moestuinbakken hebben een klein formaat. Je hebt dus geen grote tuin nodig om toch van je eigen gekweekte groenten en kruiden te genieten. Je kan deze zelfs op een balkon of klein terras plaatsen. Om lekkere kruiden of groenten te kweken, zorg je er best voor dat de bak op een zonnige plaats staat. 

Buitenspeelgoed

Geef kinderen hun eigen plekje in de tuin, plezier gegarandeerd. De Woodvision speelhuisjes zijn gemaakt van duurzaam hout en gaan jaren mee.
Een houten speelhuisje past mooi in een natuurlijke tuin. De grenen tuinhuisjes zijn ideaal voor kleinere tuinen. 

Constructie tuinhout, planken, profielen en regels

Douglas hout heeft een warme uitstraling en is één  van de duurzaamste houtsoorten van Europa met een lange levensduur. Douglas is een harde Europese naaldhoutsoort. Na het drogen wordt het hout steeds harder. Dit heeft als voordeel dat het in het begin makkelijk te verwerken is en later zal het harder en dus steviger worden.
Onbehandeld verkleurt douglas naar blauw grijze tint. Om vergrijzing te voorkomen kunt u een beits of impregneermiddel toepassen.
Douglashout heeft een grove structuur en er kunnen kopscheuren, noesten en uitvallende kwasten voorkomen.

Scandinavisch vuren hout heeft door zijn langzame groei een fijne houtnerf. Het hout heeft daarom een sterke en gelijkmatige structuur. Scandinavisch vuren staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en laat zich gemakkelijk bewerken.