DS Plastics

DS Plastics is een Belgisch bedrijf dat zich inzet voor een duurzame toekomst.

Bij Cevo vind je zowel bovengrondse als ondergrondse regentonnen. Door regenwater op te vangen en te gebruiken in de tuin of in huis bespaar je heel wat water.  
De septische putten kunnen zowel als septische tank als regenton gebruikt worden. De ronde tonnen hebben een lagere inbouwdiepte dan tanks met een vergelijkbaar volume.

Ook voor energiebochten en constructies bij rioleringen zoals inspectieputten, terugslagkleppen, ... kan je bij Cevo terecht.

Producten 1-16 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Septische Putten en Regentonnen van DS Plastics bij Cevo Market

Bent u op zoek naar duurzame en hoogwaardige septische put of regenton? Zoek niet verder! Cevo Market heeft een ruim aanbod producten van het merk DS Plastics in voorraad. Met hun jarenlange ervaring en ongeëvenaarde kwaliteit, zijn de septische putten en regentonnen van DS Plastics de ideale keuze voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

DS Plastics: Innovatie in Afvalwaterbeheer en Wateropslag

DS Plastics staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en vakmanschap. Hun assortiment septische putten en regentonnen is gemaakt met d.m.v. geavanceerde technologieën en met hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om het efficiënt behandelen van afvalwater of het verzamelen van regenwater voor milieuvriendelijk gebruik, DS Plastics biedt oplossingen die zowel functioneel als duurzaam zijn.

DS Plastics Septische Putten :

  • Robuuste Constructie: De septische putten van DS Plastics zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze weerstaan de tand des tijds en bieden betrouwbare prestaties zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • Efficiënte Afvalwaterbehandeling: DS Plastics septische putten zijn ontworpen om afvalwater op een efficiënte manier te scheiden en te behandelen, wat resulteert in een schonere omgeving en minder milieubelasting.
  • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Met DS Plastics septische putten kunt u erop vertrouwen dat uw afvalwater op een veilige en verantwoorde manier wordt afgehandeld, wat bijdraagt ​​aan de bescherming van het milieu.

DS Plastics Regentonnen :

  • Waterbehoud: DS Plastics regentonnen stellen u in staat regenwater op te vangen en op te slaan voor later gebruik. Dit draagt niet alleen bij aan een verantwoord watergebruik, maar kan ook helpen bij het besparen op uw waterrekening.
  • Diverse Maten en Ontwerpen: Of u nu op zoek bent naar een compacte regenton voor uw tuin of een grotere optie voor huishoudelijk gebruik, DS Plastics heeft een breed scala aan maten en ontwerpen om aan uw behoeften te voldoen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn DS Plastics regentonnen bestand tegen weersinvloeden en bieden ze langdurige prestaties zonder te vervormen of te degraderen.

Bestel uw DS Plastics Septische Put en Regenton eenvoudig bij Cevo Market!

Als uw betrouwbare partner in hoogwaardige producten voor afvalwaterbeheer en wateropslag, biedt Cevo Market een zorgvuldig geselecteerde collectie van DS Plastics septische putten en regentonnen. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van superieure oplossingen die zowel de functioneel als duurzaam zijn.

Samen met DS Plastics en Cevo Market, maakt u een weloverwogen keuze voor een schonere en duurzamere toekomst.

Bestel uw nieuwe septische put of regenton online, haal af in onze winkel of laat het eenvoudig thuis leveren.