Otium

Otium bloempotten

Otium bloempotten, Nature in a pot. Design met een hart voor de natuur.

De bloempotten van Otium hebben een modern, origineel design met een focus op ‘groen’. De designproducten worden gemaakt van afgekeurde wijnkurken en resten natuurkurk. Zo gaan er geen grondstoffen verloren. Bovendien gaan de bloempotten bijzonder lang mee.

Producten 1-16 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Otium design bloempotten koop je eenvoudig online bij Cevo

De bloempotten van Otium zijn een aanwinst voor elk interieur of terras. Ze zijn eenvoudig, maar stuk voor stuk uniek!

Otium bloempotten zijn ontworpen met een hart voor de natuur. Ze worden gemaakt van restmaterialen die te klein waren om te gebruiken. Otrium zorgt dat de grondstoffen niet verloren gaan.

Basso

De grote XL bloempot ‘Basso’ kan ook als tafel of als opbergruimte gebruikt worden. Deze combineert bovendien zeer mooi met de ‘Cylindrus’.

Cylindrus 

Gebruik de multifunctionele bloempot ‘Cylindrus’ als bloempot, als bijzettafeltje of als extra opbergruimte. Mogelijkheden genoeg!

Lignum

Deze unieke vormgeving zorgt voor een nonchalante touch in je interieur of op je terras. Deze stevige pot is speciaal ontworpen om kleine bomen in te plaatsen. De pot is zeer stabiel, ook bij veel wind en regen.

Mensa

Kleine, maar fijne bloempotjes. Met deze bloempotten breng je instant sfeer in huis of je werkplek.

Murus

Met deze lange, slanke bloembakken fleur je je muur op. Of je creëert een halfhoge wand door meerdere potten naast elkaar te zetten.

Quadris

Deze bloempot met afgeronde hoeken past perfect in een ingetogen interieur of tuin.