Pompen

Cevo verschillende soorten pompen van topmerken zoals DAB, Gardena, Karcher en Powerplus. Zowel voor in huis als voor in de tuin. 

Met een dompelpomp pomp je eenvoudig en snel vuil en schoon water wegpompen. Een dompelpomp wordt o.a. gebruikt om water uit de kelder te pompen of om het zwembad of de vijver leeg te zuigen.

Met een hydrofoorpomp of wateringpomp kan je bronwater, grondwater of regenwater gebruiken voor uw wasmachine, om het toilet te spoelen of om de tuin te besproeien. 

Producten 1-16 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kwalitatieve Pompen koop je bij cevo.be

Cevo heeft een ruime collectie pompen van topmerken zoals Dab, KarcherPowerplus en Gardena. Ben je op zoek naar een tuinpomp, een pomp om water te verplaatsen of af te voeren of om druk te verhogen? Bij Cevo vind je de perfecte oplossing.

Pompen van Topmerken

  • Dab Pompen: Ontdek de betrouwbare prestaties van Dab pompen. Dab staat bekend voor hun innovatieve technologie en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een centrifugaalpomp, dompelpomp of hydrofoorpomp, Dab heeft de juiste oplossing voor jouw behoeften.
  • Karcher Pompen: Ervaar de kwaliteit van Karcher pompen. In het assortiment van Karcher vind je zowel pompen voor professioneel als voor huishoudelijk gebruik. Met hoogstaande eigenschappen leveren Karcher pompen optimale prestaties en betrouwbaarheid.
  • Powerplus Pompen: Voor betaalbare en toch krachtige pompoplossingen is Powerplus jouw keuze. Met een uitgebreid gamma aan pompen, waaronder centrifugaalpompen en dompelpompen, ben je verzekerd van efficiënte waterbeheersing.
  • Gardena Pompen: Als synoniem voor tuinieren en waterbeheer biedt Gardena hoogwaardige pompen die perfect passen bij jouw buitenruimte. Met de focus op gebruiksgemak en duurzaamheid zijn Gardena pompen ideaal voor zowel particuliere als professionele toepassingen.

Pompen voor iedere situatie

Bij Cevo.be begrijpen we dat verschillende situaties verschillende pompoplossingen vereisen. Daarom bieden we een uitgebreide reeks pomptypes, waaronder:

  • Centrifugaalpompen: Voor het verplaatsen van water met hoge efficiëntie, zijn centrifugaalpompen of regenpompen ideaal. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, van irrigatie tot watervoorziening.
  • Dompelpompen: Wanneer je water moet verwijderen uit kelders, putten of andere laaggelegen gebieden, zijn dompelpompen de beste keuze. Een dompelpomp kan efficiënt grote hoeveelheden water verpompen.
  • Hydrofoorpompen: Wil je de waterdruk in huis verhogen? Onze hydrofoorpompen zorgen voor een constante en krachtige watertoevoer, ideaal voor huishoudelijk gebruik.

Waarom je pomp kopen bij Cevo:

Bij Cevo vind je enkel pompen van gekende merken, zodat we kwaliteit en duurzaamheid kunnen waarborgen. In ons ruime assortiment met diverse pomptypes, hebben we voor elke situatie een geschikt pomp.

Heeft u specifieke vragen? In onze winkel krijg je professioneel advies. Ons team helpt je graag met je keuze naar de perfecte pomp voor jouw situatie.

Via onze webshop garanderen we een snelle en efficiënte levering. Ontdek vandaag nog ons online aanbod!