Gereedschap en machinerie

Bij Cevo vindt u voor elke klus het juiste gereedschap. Gereedschap voor kleine klusjes tot machinerie voor grotere werken. Wij hebben een ruime keuze gereedschappen zowel voor binnen als voor in de tuin

Wij hebben zowel handgereedschap als kwalitatief elektrisch gereedschap en accu gereedschap aan scherpe prijzen.

Bekijk ons online aanbod of kom informeren in onze winkel.

Gereedschap voor elke klus

Bij Cevo vind je voor elke klus het gepaste gereedschap. Zowel voor de doe-het-zelver als voor professioneel gebruik. Bij ons kan je terecht voor top-merken zoals Makita, Powerplus, Karcher, Dab, Dewalt, Kranzle, Greenworks en meer.

Voor het zwaardere werk is elektrisch gereedschap aan te raden. Hiermee kan je blijven doorwerken, zolang je in de buurt van een stopcontact werkt of een verlengkabel gebruikt. Daarom wordt er door de meeste doe-het-zelvers gekozen voor accu-gereedschap. Je kan je makkelijk verplaatsen en er zit geen kabel in de weg. Om langer te kunnen doorwerken, kan eventueel een reservebatterij gebruikt worden.

Bij tuingereedschap is er naast accu of kabel ook nog de mogelijkheid om voor brandstof te kiezen. Tuingereedschap op benzine heeft meestal een krachtigere motor en je bent niet beperkt tot de lengte van de kabel.

Behandel en bescherm uw hout

Behandel uw (tuin)hout om het te beschermen en er langer mooi te laten uitzien.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment om hout binnen of buiten te behandelen. Zowel beits, vernis als onderhoudsproducten vindt u bij Cevo.

Kom gerust informeren, onze specialisten helpen u graag.

Laat je inspireren

Cevo promoties