Cartri

Cartri tuinhout

Cartri is een Belgisch bedrijf met een passie voor tuinhout. Het hout van Cartri is van zeer goede kwaliteit en uit duurzaam bosbeheer.

Bij Cevo kan je terecht voor tuinschermenhouten hekken en poortentuintafelsplanken en zo veel meer.

Producten 1-16 van 118

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Catri tuinhout bij Cevo Market

Welkom bij Cevo, dé specialist in hoogwaardig Cartri tuinhout voor de moderne tuinliefhebber. Ons uitgebreide assortiment Cartri tuinhout is naast duurzaam ook stijlvol en biedt mogelijkheden om van uw buitenruimte de tuin van uw dromen te maken.

Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment omvat diverse houtsoorten zoals grenen, lariks en kastanje, die bekend staan om hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Van schuttingen en terrasplanken tot picknicktafels en compostbakken, Cartri biedt eindeloze mogelijkheden om uw buitenruimte te personaliseren en in te richten naar uw stijl.

Duurzaamheid en Milieubewustheid

Bij Cevo hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustheid. Ons Cartri tuinhout is afkomstig van verantwoord beheerde bossen, waarbij we streven naar minimale impact op het milieu. Met ons duurzame tuinhout kunt u niet alleen genieten van een prachtige buitenruimte, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Maak een stijlvolle tuin met Cartri hout

Bij Cevo begrijpen we dat uw tuin een verlengstuk van uw leefruimte is. Met ons hoogwaardige Cartri tuinhout kunt u een prachtige en functionele buitenruimte creëren die indruk maakt op uw gasten. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken.

Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en stijl - kies voor Cartri tuinhout bij Cevo.