Karcher

Karcher

Karcher, reinigingsmachines voor in en rond het huis.

Met Karcher wordt schoonmaken eenvoudiger.  De  machines van Karcher bieden voor elk reinigingsprobleem de juiste oplossing. Zowel binnen, buiten als in de tuin.

Bij Cevo vind je naast Karcher hogedrukreinigers en alleszuigerzuigers, ook kleinere huishoudapparaten zoals een Karcher vensterreiniger en vloerreiniger.

Wij hebben verschillende soorten Karcher pompen in ons assortiment, zowel voor in de tuin als voor in huis.

Producten 1-16 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Cevo kan je terecht voor reinigingsapparaten en pompen van Karcher. 

Hogedrukreinigers

De Karcher hogedrukreinigers kunnen voor kleine en grote klussen in en rondom het huis gebruikt worden. Van schoonspuiten van uw fiets tot het reinigen van uw terras of gevel.

Nat- en droogzuigers

De Karcher alleszuigers pakken alle soorten vuil aan, nat of droog, grof of fijn stof. De nat- en droogzuigers kunnen gebruikt worden tijdens renovatiewerken, voor het stofzuigen van de auto of voor het verwijderen van glas en gemorst water. 
Ideaal voor mensen met allergieën of gezinnen met huisdieren, zijn de Karcher tapijtreinigers. Hiermee reinigt u tapijtvloeren, matrassen, bekleding, autostoelen en andere textielen oppervlakken op een hygiënische manier.

Huishoudapparaten

Met Karcher floor cleaners en elektrische dweilen reinigt uw snel en moeiteloos uw harde vloeren: tegels, steen, vinyl, laminaat of parket. Er zijn zowel modellen met snoer als snoerloze, oplaadbare modellen verkrijgbaar. 
Met de vensterreinigers van Karcher maakt u uw ramen snel en zonder strepen proper. 
Met stoom maakt u uw huis grondig en hygiënisch schoon, zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. De Karcher stoomreinigers zijn allround huishoudapparaten waarmee u naast stomen ook kan nat- en droogzuigen.

Pompen

Karcher heeft verschillende pompen om in huis of in de tuin te gebruiken. Met een dompelpomp kan u eenvoudig en snel vuil en schoon water wegpompen, bv na een overstroming met water in de kelder of om het zwembad te reinigen. Met een bewateringspomp kan u bronwater, grondwater of regenwater gebruiken voor uw wasmachine, om het toilet te spoelen of om de tuin te besproeien. Zo gaat u op een duurzame manier om met water en bespaart u op uw waterverbruik.