Kabels

Ontdek hier ons uitgebreide aanbod kabels voor uw elektrische installaties. Zowel voor professioneel gebruik als voor doe-het-zelvers die een eigen elektrische installatie wil aanleggen.
Bij Cevo vindt u kwalitatieve kabels zoals XVB kabel, flexibele voorbedrade buizen, VOB kabels en meer.

Producten 1-16 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kabels voor elektrische installaties bij Cevo Market

Bij Cevo vind je diverse soorten elektrische kabels zoals XVB kabel, voorbedrade buizen, kabelbeschermingsbuizen, ...

XVB kabel

Een XVB kabel is een elektriciteitskabel die gebruikt wordt voor vaste installaties zoals het installeren van verlichting, schakelaars, zekeringkasten, stopcontacten, … .

XVB kabels bestaan uit meerdere VOB draden in een pvc omhulsel.

De XGB kabel heeft dezelfde functie. XGB moet geïnstalleerd worden op plaatsen waar halogeenvrije kabels vereist zijn, zoals publieke gebouwen of gebouwen hoger dan 25 meter.

Voorbedrade buizen

Voorbedrade buizen zijn speciaal ontworpen om jouw elektrische installaties efficiënter en gemakkelijker te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen om aan al jouw behoeften te voldoen. 
Onze voorbedrade buizen zijn voorzien van hoogwaardige bedrading die zorgt voor een veilige en betrouwbare elektrische verbinding.

VOB kabel

VOB kabels zijn een essentieel onderdeel van elk elektrisch systeem. Onze VOB-kabels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende doorsnedes en lengtes, zodat je altijd de juiste kabel kunt vinden voor jouw specifieke toepassing.