Woodwick

Chez Cevo, vous trouverez une large gamme de bougies de Woodwick

Découvrez notre gamme de bougies Woodwick ici. Ces bougies sont de la meilleure qualité et ont un parfum unique et agréable. La mèche est en bois naturel reproduit le son d’un feu crépitant.

Les bougies parfumées Woodwick diffusent un merveilleux parfum dans la maison. La bougie est faite de cire de soja de la plus haute qualité. Cela garantit qu'elles peuvent brûler plus longtemps que les autres bougies parfumées. La mèche en bois naturel de la bougie produit un doux crépitement apaisant et emplit votre salon d'un parfum authentique et agréable. Savourez vous-même un délicieux parfum d'ambiance ou offrez une bougie en cadeau.

Produits 1-16 sur 107

Par ordre décroissant
Page
par page

Woodwick geurkaarsen - gebruik:

Om nog langer van de heerlijke geur te kunnen genieten, geven we graag enkele tips:

Laat de kaars goed poolen: Het beste resultaat krijg je als de kaars 3 – 4u brandt. Zorg dat de wax tot aan het glas gesmolten is voordat je de kaars dooft. Het creëren van een pool voorkomt dat de wax gaat ‘tunnelen’ en dat de wax aan de rand van het glas blijft plakken.
Het is normaal dat de hoogte van de vlam niet steeds hetzelfde is. Ook met een kleine vlam blijft de kaars branden. Na verloop van tijd wordt de vlam vanzelf weer groter.
Zet de kaars op een veilige plaats en uit de tocht: Plaats de kaars op een vlak, hittebestendig oppervlak en uit de buurt van kinderen, huisdieren, ontvlambare materialen en andere hittebronnen.
Zet de geurkaars nooit op een plaats waar tocht over de kaars kan gaan. Hierdoor kan roetvorming ontstaan op het glas.
Verplaats de kaars nooit als deze brandt of als de wax nog gesmolten is: Raak voor je eigen veiligheid de kaars enkel aan als deze gedoofd is en de wax volledig gestold is.
Trim de lont tijdig: De lont van een Hourglass-kaars dient voor gebruik tot +/- 6mm getrimd te worden. Hourglass-kaarsen zijn de Woodwick Large, Medium en Mini candles.
De lont van een Elipse candle moet pas getrimd worden als de vlam hoger dan 25mm wordt of als de kaars rook afgeeft. Trimmen mag pas gedaan worden als de kaars gedoofd is en volledig gestold is. Breek met een tissue voorzichtig de verbrande stukjes hout af voor je de kaars weer aansteekt. Zorg er voor dat de stukjes niet in de wax terecht komen.
Brandt de kaars niet te lang: Als er nog +/- 6mm was in het glas zit, kan de kaars niet meer gebruikt worden. Doof de kaars en recycle ze op de juiste manier.